Timpuri NOI lanseaza un nou album. Pe 10 mai, in Club A, de la ora 22:00.

Timpuri NOI este simbolul rock-ului romanesc si, in formula actuala, este vocea rockului cu mesaj puternic, elaborat, inteligent si acid!

Timpuri NOI inseamna in prezent Dan Iliescu, care, dupa ce vreme de cateva decenii a fost cunoscut de public in postura de chitarist si compozitor, si-a asumat si rolul de vocal, continuand misiunea muzicala a trupei. Alaturi de Dan, pe scenă se afla Felix Sfura (tobe, backing) si Sabin Penea (bass, vioara, backing).

Timpuri NOI lanseaza noul sau album, “Deschide-ti mintea“, ca un indemn la libertate de gandire, unde altundeva decat in singurul club din Romania al carui trade-mark este rockul: Club A

Istoria ce leaga Timpuri NOI de CLUB A este veche si de insemnatate pentru muzica din Romania. Existenta trupei si a acestui club isi au capitole distincte, bine conturate, in evolutia si supravietuirea unui gen muzical “interzis” in anumite vremuri.

Acum, cand granitele de stil si informatie sunt deschise, Timpuri NOI vine cu un alt indemn, adresat rockerilor si lumii: Deschide-ti mintea!

Albumul contine piese care descriu realitatile care nu ne convin, mesajul social este puternic, ironia este omniprezenta, textul e puternic iar soundul… aici va lasam sa descoperiti singuri. Ceea ce se intampla la concertele Timpuri NOI este inca un reper pentru cum ar trebui sa se cante rock in Romania.

Concertul de lansare va avea loc asadar pe 10 mai, in CLUB A, Bucuresti, incepand cu ora 22:00. Si, pentru ca Timpuri NOI sustine muzica trupelor tinere, una dintre acestea va fi prezenta in deschiderea evenimentului. Este vorba de o trupa cu medie de varsta mai mica decat varsta muzicala Timpuri NOI, dar care promite ca va scrie si ea in istoria anului 2012: Blue PULSE

Se anunta invitati surpriza…!

Citeste si:
Au definit arta! Cele mai faimoase tablouri ale tuturor timpurilor
Au definit arta! Cele mai...

multumim: divercitycafe.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.