In 2012 Color isi propune un Backyard Weekend mai variat, mai consistent si mai cald. Cele 48 de ore de muzica neintrerupta ale editiei precedente se vor comprima anul acesta in 30 de ore de live act-uri si dj set-uri aproape in exclusivitate internationale.

Anul trecut, BACKYARD WEEKEND deschidea vara cu o petrecere la piscina, in aer liber: muzica fara oprire timp de 3 zile cu legenda din Detroit - THEO PARRISH, alaturi de FISH GO DEEP, MOCK & TOOF, VAKULA, JEREMY UNDERGROUND PARIS si 13 artisti autohtoni.

De aceasta data va fi un weekend sub clar de luna, din nou la piscina, intr-o atmosfera calda si familiara, cu o paleta vasta de muzicieni cunoscuti, dizolvata exotic în peste 30 de ore de muzica exceptionala: Patrice, Grandmaster Flash, Aquarius Heaven, Foals dj set, Goldie, Sofa Surfers dj set, Robert Owens dj set & live vocals, Wareika, Deetron, Krystal Klear, Dauwd, Lapalux, Douglas Greed, Alex Deforce, Jazz Neversleeps, Bogman, Khidja, Fouchat, Giuser.

A doua ediţie Backyard Wekend este prezentata de ABSOLUT VODKA si va avea loc în Bucuresti, in Complexul Studentesc Tei (Str. Oltetului, nr. 30), intr-o locatie nou amenajata pe malul lacului. Evenimentul va incepe sambata, 23 iunie la orele 20.00 si se va incheia in zorii zilei de luni, 25 iunie.

„ABSOLUT VODKA alege mereu evenimente non-conformiste care aduc ceva nou si fresh. BACKYARD WEEKEND este pentru noi nu doar un weekend cu cea mai buna muzica, dar si un nou motiv sa fim aproape de oameni creativi si cu personalitate. Un mix perfect pentru doua zile memorabile si cel mai bun motiv pentru ABSOLUT VODKA sa faca parte din acest eveniment alternativ”, potrivit reprezentantilor Pernod Ricard.

Abonamentele pot fi cumparate in avans din retelele Eventim, Myticket si Bilete, online pe www.eventim.ro, www.myticket.ro, www.bilete.ro si in magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, Librariile Humanitas si Carturesti, Oficiile Posta Romana semnalizate Bilete.ro, Diverta, Magazinul Muzica, Sala Palatului, Libraria Mihai Eminescu. Pretul unui abonament pentru ambele zile este astfel:


  • primele 200 abonamente în avans – 60 lei

  • urmatoarele 400 abonamente în avans – 80 lei

  • urmatoarele 1000 abonamente în avans – 100 lei

La intrare, biletele au urmatoarele preturi:

Citeste si:
Massif free your wild side
Massif free your wild side

  • Sambata incepand cu orele 20:00 - 60 LEI (Acces valabil pana duminica, ora 12.00)

  • Duminica intre 12:00 si 18:00 – 40 LEI (Acces valabil pana la finalul evenimentului)

  • Duminica incepand cu orele 18:00 – 60 LEI (Acces valabil pana la finalul evenimentului)


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.