Inregistrat In Romania: prima editie a festivalului, intre 30 aprilie si 3 mai la Goblin Vama Veche.

Cel mai important festival alternativ de pe minunatul litoral romanesc are loc intre 30.04 si 03.05 la Goblin Vama Veche. ”Inregistrat in Romania”, dupa cum ii spune si numele, este un concept cu si despre artisti de la noi, cei mai cei din sfera alternativa. Prima editie reuneste printre altii pe E.M.I.L, ZOB, Alternosfera, Suie Paparude, CTC si Subcarpati.

Bune sau rele, vrute sau nevrute, sarbatorile noastre-s ale noastre si cam aia e. 1 Mai, cu toata semnificatia sa, nu e decat un grozav pretext sa fugim cu totii disperati spre mare pentru deschiderea sezonului. Tolaniti la amiaza in hanorac pe plaja sta-vom supusi de vointa unei Cuba Libre! Alaturi de noi vor fi si prietenii de la Sector 7, care vor filma vineri intre 17 - 19 la Goblin si care vor petrece frumos alaturi de noi.

La evenimentul inchinat sfantului dolce far niente va asteapta urmatorii artisti de mare angajament, in urmatorul program:

Vineri: E.M.I.L, ZOB

Joi: CTC, Observatorul Baba Novac - Vali Umbra, cu invitati Subcarpati, AFO si Infinitu, Flou Rege, Chesarion

Vineri: Suie Paparude, DJ Sauce Sambata: Alternosfera Gazda: SKOO.

Abonamente s-au pus in vanzare in numar limitat in retelele MyTicket si IaBilet.ro, la pretul de 40 lei pentru acces pe toate zilele festivalului.

La Goblin in zilele desfasurarii se pot obtine numai intrari pe o singura zi, la pretul de 15 lei / zi, cu exceptia zilei de miercuri, cand este 10 lei - de incalzire!

Crema de zahar ars a actualitatii din hip-hop, electronica si rock, la un loc pentru voi.

Fiti liberi!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.