Vedetele Stelei, Alexandru Bourceanu, Ciprian Tatarusanu, Lukasz Szukala, Gabriel Iancu, Adrian Popa si Andrei Prepelita, au avut parte de Sfantul Nicolae, de o sesiune de shopping pentru sarbatori in magazinul BIGOTTI din AFI Palace Cotroceni, cat si de o intalnire cu fanii pentru autografe si fotografii.

Jucatorii si-au ales modele personalizate pentru camasi, prin noul serviciu BIGOTTI SU MISURA. Acestia au putut selecta materialul preferat, dintr-o serie de tesaturi italiene de cea mai buna calitate, au personalizat mansetele, gulerul si monograma, iar impreuna cu un consilier dedicat, au identificat silueta ideala lor.

Daca pe teren si la antrenamente port haine sport, in timpul liber imi place sa imbrac si piese elegante. Astfel, am ales o tinuta lejera, casual, dar cu o nota eleganta. Pentru petrecerile de sarbatori sau pentru evenimente, camasa croita dupa cerintele mele, personalizata pana la monograma, prin serviciul BIGOTTI SU MISURA, cred ca este optiunea ideala”, a declarat jucatorul Stelei, Lukasz Szukala.

Jucatorii ros albastrii si-au ales si tinute din colectia de iarna BIGOTTI. Alexandru Bourceanu a optat pentru un outfit compus dintr-un sacou in carouri in culori intense si jeansi, acestea fiind piese esentiale ce definesc trendurile sezonului propuse de BIGOTTI. Tot pentru un sacou in carouri, dar in nuante deschise de gri si roz a mizat si Gabriel Iancu, la care a asortat un papion colorat, o camasa alba si pantaloni negri. Ciprian Tatarusanu, Andrei Prepelita si Adrian Popa au ales combinatii de camasa si pulover in mixuri cromatice de mov cu bleumarin, mov cu alb si respectiv mov cu negru. Lukasz Szukala si-a completat garderoba cu o camasa in carouri, in culori inchise, nuante de gri si mov si jeansi gri.

Totodata, toti cei care trec pragul magazinului BIGOTTI pana la sfarsitul anului, pot profita de ofertele promotionale de Sarbatori: pachetele speciale precum camasa si pulover sau cravata si camasa, care vin cu 50% reducere la cel de-al doilea produs sau voucherul cadou de 100 de lei pe care il primesc la cumparaturi de 500 de lei pentru a-l folosi la noul serviciu BIGOTTI SU MISURA. In plus, au posibilitatea sa achizitioneze pentru cineva drag un voucher cadou de 200, 300 sau 500 de lei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.