Special Guest Merante Tamar, vineri, ora 22:00, Covaci Nr. 3

The Address prezinta cel mai nou concept de club&lounge din Centrul Vechi! Vino vineri,18 octombrie, sa descoperi noua adresa a distractiei si a bunei dispozitii – Covaci Nr 3 va deveni locatia preferata pentru toti iubitorii de muzica buna si nu numai! Gazda show-ului va fi DJ Wanda, iar invitata noastra speciala este nimeni alta decat Merante Tamar, care va veni tocmai din Amsterdam pentru a cuceri publicul roman cu cele mai cunoscute piese ale lui Amy Winehouse.

Te asteptam sa celebram impreuna cu cele mai frumoase melodii ale lui Amy Winehouse: “Rehab”, “Back to Black” sau “You know I’m no good” alaturi de un pahar de sampanie si un set de muzica special ales de DJ Wanda pentru aceasta seara deosebita!

Alege sa fii tratat ca un VIP si experimenteaza o seara de neuitat la noua adresa a distractiei! Resident Djs: valentinE & Freezy. Rezervarile in limita locurior disponibile la 0736.359.359 sau la adresa de email public@address-club.ro

Pentru informatii si sugestii, va rugam sa accesati pagina oficala de Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.