Muzica electronica, scene experimentale, skate, BMX, role, un castel, un lac, o moara si mult burn!

Trei zile, patru scene, un set-up de skate, BMX si role, peste 80 de artisti internationali si locali plus o locatie tipic transilvaneana: asa se anunta cel mai nou festival al verii - Electric Castle – fara doar si poate powered by burn. Salveaza data: 21 – 23 iunie, pune pe GPS locatia: Castelul Banffy, la 30 de km de Cluj-Napoca.

Morcheeba, Pendulum, FeedMe, Telepopmusik, Fritz Kalkbrenner, Dope D.O.D., Dub Pistols si numai cu genul asta de nume o tinem pana numaram 80 de concerte care vor anima, timp de 3 zile, domeniul de la Castelul Banffy din Bontida.

Alaturi de cele mai noi si progresive expresii din muzica si sport, burn ataca si Electric Castle cu o serie de happening-uri.

Muzica electronica progreseaza prin genul experimental, adresat celor putini, pasionati si talentati. burn aduce la Electric Castle o scena dedicata exclusiv acestui gen – scena indoor The Mill, unde, pe tot parcursul festivalului, vor avea loc proiectii de film, workshop-uri de productie muzicala – sustinute de expertul în live visuals si creative works Daxx – si workshop-uri media&visuals&arts - oferite de AMB. Putin dupa caderea serii, pe scena The Mill vor urca artisti precum Dannilov, Liar, 7th Sphere Project, Arme, WRK, Alex Chronic etc.

The Mill experimenteaza si la line-up. MYSTERY ARTIST e un artist roman, precursor al muzicii electronice locale, a carui identitate va fi dezvaluita sambata noaptea, la ora 12.00, odata cu primele note ale setului sau.

Music by night, action sports by day. burn aduce brigada de action sports în curtea castelului Banffy, unde amenajeaza, alaturi de Street Heroes, un setup de skate, role si BMX. Pentru prima data de la înfiintare, gasca eroilor strazii iese din Bucuresti, oferind comunitatilor locale de action sports & cultura urbana ocazia de a se exprima într-un super contest. Pe langa concursurile de skateboarding, BMX si role – scena Street Heroes va oferi si lectii de graffiti, skate si bmx pentru începatori.

Electric Castle va fi dovada ca publicul de festival nu locuieste doar în Bucuresti. E nedrept ca, pana acum, toate eforturile de a aduce nume mari au fost exclusiv îndreptate catre Capitala. burn crede ca si în tara sunt multi doritori de “festival experience”, de aceea a ales sa sustina Electric Castle. Îl vedem în 5 ani ca pe cel mai mare festival al tarii. În plus, asteptam ca virusul Street Heroes sa loveasca rau Clujul” – Radu Pilat, Community Marketing Expert.

Citeste si:
Culiță Sterp le-a dat replica oamenilor care l-au criticat în urma...
Culiță Sterp le-a dat replica...

Electric Castle vine alaturi de TIFF si gasca artistilor de la Fabrica de Pensule pentru a confirma pozitia de lider cultural a Clujului.

Supranumit Versailles-ul Transilvaniei, Castelul Banffy, un domeniu cu valoare istorica, vechi de 6 secole, a fost ales ca spatiu de desfasurare pentru Electric Castle tocmai din nevoia de eclectism, libertate si creativitate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.