Audi a dezvelit cea mai proaspata realizare: un S3 mai puternic decat modelul anterior, dar cu un consum sensibil mai mic.

Noul Audi S3 este aici. Cu un design mai atletic decat precedentul S3, mai rapid si cu un consum sensibil mai mic, numai bun pentru uzul de zi cu zi, noul Audi S3 este, fara doar si poate, un hothatch prin excelenta.

Dar, sa incepem cu te intereseaza: puterea. Cu un motor de 2 litri, noul S3 poate dezvolta 300 de CP (nu neaparat mai mult fata de vechiul model care ajungea la 265 CP) si poate produce o plaja de turatii cuprinsa intre 1.800 si 6.800 rpm. Vorbim totusi de un motor 2.0 TFSI in patru cilindri. La capitolul performante, noului S3 nu ii trebuie mai mult de 5.1 secunde pentru a ajunge la 100 km/h, cu o viteza limitata electronic la 250 km/h.

Spuneam mai devreme ca una din calitatile cu care se lauda noul Audi S3 este consumul redus. Oficialii Audi sustin ca S3 consuma doar 6.9 litri la suta de kilometri, in varianta tronic, in timp ce cea automata ajunge la un consum de aproximativ 7 litri la suta de kilometri. Pentru a fi mai usor sa faceti o comparatie, aflati ca noul S3 consuma cu aproape 20% mai putin fata de precedentul model.

Nici la capitolul lux si performante tech S3 nu sta mai prost. Interfata MMI, sistem de navigare, un sistem audio premium, piele, toate aflate acolo pentru a-ti aminti la volanul carei masini te afli.

In cazul in care va intereseaza, S3 va fi disponibil incepand cu 2013 si porneste de la un pret de 38.900 euro.

Mai multe imagini cu superbul Audi S3 puteti vedea in GALERIA FOTO.

Sursa foto: Audi


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.