Nu mai este mult pana la Salonul Auto de la Paris, iar Lexus pare ca si-a propus sa atraga atentia tuturor cu un concept senzational: LF-CC

Nu mai este mult pana la Salonul Auto de la Paris, iar Lexus pare ca si-a propus sa atraga atentia tuturor cu un concept senzational: LF-CC.

Derivat din nu mai putin aclamatul LF-LC, concept care a facut furori in ianuarie la Salonul Auto de la Detroit, noul Lexul LF-CC este un concept hibrid de clasa medie care se pare ca va oferi indicii legate de un model ce ar urma sa fie lansat in 2013.

Foto: legus-global.com

Chiar daca nu se stie cu exactitate care din proprietatile conceptului LF-CC vor fi folosite pentru o viitoare gama de modele, presa de specialitatea este de parere ca “farurile cu LED, grila indrazneata sau stopurile complexe sunt doar cateva din elementele usor de transferat pe un Lexus de serie”. Chiar daca mai mic decat LF-LC, Lexus LF-CC pastreaza mare parte din elementele de design, asa numita L-finesse.

In ceea ce priveste capitolul “performante”, Lexus LF-CC va avea pe langa un motor electric si un motor DOHC de 2.5 litri capabil sa produca 200 de cai putere. Propulsia va fi, cum am mentionat deja, una hibrida, iar Lexus sustine ca acest propulsor va ajunge si la masinile de serie, obiectivul contructorului de masini fiind ca emisiile de CO2 sa fie de sub 100 g/CO2.

Cel mai probabil, lansarea unui modelul bazat pe conceptul LF-CC se va intampla in circa doi ani. Mai multe informatii vor fi valabile insa dupa Salanul Auto de la Paris.

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO.

Sursa foto: lexus-global.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.