La doar putin timp dupa ce a aratat noua generatie GS, Lexus prezinta si nava amiral, modelul pentru clasa de lux, noul Lexus LS.

S-au cam terminat vremurile in care cei de la Lexus erau acuzati ca se mai inspira de la trio-ul german care domina clasa premium. Japonezii au investit in originalitate, mai ales acum, cand vor sa se bata de la egal la egal cu nemtii nu doar in America, ci si in Europa.

Asadar, iata noul Lexus LS, o masina pe care n-ai cum s-o uiti. Pentru ca vine cu un design extrem de agresiv pentru segmentul asta, din pacate exact acelasi design ca in cazul fratelui mai mic, GS. La cum o vad din poze, cam atat am sa-i reprosez, ca pare doar o versiune mai mare a lui GS.

Designul in sine este absolut spectaculos, iar aceasta agresivitate a liniilor contrasteaza puternic cu ceea ce a fost pana acum, adica modele Lexus “cuminti”, fara ceva special (americanii n-au o problema cu designul fad).

Noul Lexus LS este, asa cum stiti, in acelasi segment cu Seria 7, S-Klasse si A8. Adica lux, cel mai inalt nivel al luxului pentru acesti producatori. Pana acum, Lexus n-a prea contat in Europa in fata celor 3 nemti, ramane sa vedem acum daca acest design ii va propulsa cat de cat, mai aproape.

Citeste continuarea pe Motorstory.ro

Vezi aici mai multe imagini cu noul Lexus LS


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.