Se auzea ca va fi altceva, ca va impresiona cu adevarat. Si iata confirmarea. Noul Renault Clio arata excelent si nu va mai miza doar pe preturi in aglomerata clasa mica.

Nu cred ca gresesc cand spun ca noul Renault Clio este primul Renault modern care vine cu un asemenea bagaj de stil. Diferenta fata de generatia de pana acum e imensa, pur si simplu noul Clio e din alta lume. Francezii s-au dat peste cap sa-l faca pasional, (foarte) atragator la nivel estetic, inspirandu-se chiar din liniile spectaculosului concept DeZir.

De mare efect in partea frontala este sigla Renault, incadrata intr-o linie solida, neagra, care uneste farurile. Si imi plac si LED-urile pentru luminile de zi, plasate in acelasi cadru negru, langa faruri. Nu in ultimul rand, vedeti grila mare din partea inferioara? Vedeti cum se monteaza numarul? Renault nu prea a facut asa ceva pana acum.

Imi plac si stopurile spate, impartite intre caroserie si hayon, dar cel mai mult imi place linia spatelui, acei “umeri” care pornesc direct din portiera spate. Tot lateralui noului Renault Clio arata foarte bine, in mare parte pentru ca francezii au disimulat manerul usilor spate in rama. Putin stil italian, nu?! Va imaginati vreodata ca Renault Clio ar putea arata ca un coupe, din cauza unei solutii frumoase, folosita cu succes de italieni si deja de multi altii? Reversul medaliei este ca Renault nu va mai produce o caroserie in 3 usi, noul Renault Clio urmand sa fie oferit exclusiv in 5 usi.

Citeste continuarea pe: motorstory.ro

Vezi mai multe foto cu noul Renault Clio aici


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.