Nissan pregateste un inlocuitor pentru celebrul Pathfinder, un 4×4 serios care a prins atat la cei care doresc un SUV dur, cat si la cei pentru care dimensiunile XXL sunt obligatorii.

Ceea ce vedem mai jos este Nissan Pathfinder concept, dar e clar ca masina este de fapt una de preserie. Adica noul Nissan Pathfinder de serie va arata cam asa cum se vede, fara mari modificari. Si avem ce discuta despre noul Pathfinder, pentru ca diferenta fata de generatia (inca) actuala este una mare.

Ati remarcat deja ca noul Nissan Pathfinder renunta la designul brut, de forta, pentru un aspect mult mai civilizat, mult mai rafinat. Nu stiu daca e neaparat ceva bun in cazul acestui model. Mi-a placut intotdeauna forta vizuala a masinii asteia. Oricum, noul Pathfinder va ramane la dimensiuni apreciabile, mai ales ca niponii au lucrat intens la habitaclu. Al treilea rand de scaune ofera locuri mai spatioase si acces mai bun.

Si asta nu e tot. Interiorul este mult mai elaborat, mai elegant, cu accente de lux. Se anunta chiar o larga gama de optiuni, unele rezervate clar modelelor cu pretentii (gen monitoare in tetierele scaunelor fata).

Niponii anunta de pe acum un motor V6 pe benzina, dar pentru Europa va exista sigur si cel dCi de 3 litri, cu 231 CP, la fel ca si cel de 2,5 litri dCi cu 190 CP.

Asa cum observam imediat, japonezii n-au fost prea darnici cu pozele de exterior. Dar cred ca asta se va rezolva curand si vom putea vedea noul Nissan Pathfinder din toate unghiurile.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.