Vestea ca Lamborghini urmeaza sa lanseze un SUV nu mai socheaza la fel de mult ca atunci cand s-a zvonit pentru prima data, adica pe undeva prin vara anului trecut. Totusi, toti pasionatii domeniului auto asteapta cu sufletul la gura momentul in care aceasta “ciudatenie” a industriei va scoate “capul la suprafata”.

Subiectul este tratat si in presa de specialitate cu foarte mare atentie pentru ca nu este usor sa iti vina a crede ca un producator de “super-car-uri” se pregateste sa schimbe macazul si sa faca loc unui nou membru in familia sa, venit toicmai din gama SUV-urilor.

Totusi, vremurile in care traim ne-au invatat ca vorba de duh “niciodata nu spune niciodata” este foarte adevarata si astfel putem spune ca acum chiar nu ne mai mira nimic. La ce sa ne asteptam? Probabil, undeva la anul, pe vremea aceasta, vom discuta despre un eventual nou SUV Ferrari. Cine stie?

Revenind acum la noul Lamborghini SUV veste cea mare este ca intr-o proportie foarte mare aceasta bestie urmeaza (foarte probabil) sa se lanseze in cadrul Show-ului Auto de la Beijing din luna aprilie.

Bineinteles, toate blogurile industriei au inceput deja sa speculeze pe seama acestui zvon si astfel au aparut si primele imagini cu noul Lamborghini. Noul membru al familiei italiene urmeaza (se pare) ca va prelua atitudinea lui Aventador, foarte ascutit, aerodinamic si plin de sportivitate.

In acelasi timp, cei de la CarBuzz sustin ca sub capota, noul SUV al familiei Lamborghini va avea un motor similar cu cel al lui Gallardo, adica 575 de cai putere si un motor V10.
Ciudat nu?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.