Astazi am luat la test Citroen DS4 (sidef, arata foarte-foarte bine) si m-am conversat putin cu Paula, PR-ul Citroen. Si intreb de preferata mea din gama Citroen la momentul asta: DS3, dar nu oricare , ci versiunea Racing. Care inseamna, pe langa un aspect formidabil, plaforma de la Citroen Racing si motor de 1,6 litri, turbo, cu 203 CP.

Sa revin. Imi spune ca s-au vandut doua in tara noastra (pretul pleaca de la 30.100 euro), iar una dintre ele are o poveste foarte tare. Un client a venit in showroom sa cumpere un C5. Exact in momentul in care oamenii descarcau din masina de transport un DS3 Racing. Omul, in jurul a 50 ani, renunta instant la C5 si achita nota de plata pentru DS3-ul Racing abia sosit.

Si nu va ganditi ca era vreun excentric caruia i-a placut hothatch-ul si a actionat la impuls. Nu, omul era pasionat, cunostea foarte bine care-i treaba cu DS3 Racing si voia masina. O vazut-o, o placea deja si a luat-o. Cash. Simplu. Asta da pasiune!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.