Noul VW Up este cel mai mic Volkswagen din productia actuala. Are doar 3,54 metri lungime si 1,64 metri latime. Si totusi, angajatilor directiei de comunicare din cadrul Volkswagen le-a dat prin cap sa incerce deja un record mondial. Unul neomologat, dar foarte spectaculos.

Au vrut sa vada cati oameni incap in acest model de clasa mini si au facut tot posibilul sa fie cat mai multi. Este adevarat ca s-au si orientat putin in sensul ca au luat un singur barbat pentru aceasta incercare. Barbat care sigur s-a simtit bine printre atatea femei. Ma rog, cat de bine te poti simti cand te contorsionezi la maxim…

Nu mai putin de 16 oameni au incaput in micul VW Up. Si pentru ca va vine poate greu sa va imaginati, exista si poze, dar si explicatii. Pozitionarea a fost astfel: 2 in portbagaj, 7 pe bancheta spate, 4 pe scaunele din fata, 2 in zona picioarelor (sub bord) si unul pe bord. S-a inchis portbagajul, usile, geamurile si.. poza de final. Frumos si sigur foarte distractiv pentru ei!

Fanii VW au cochetat cu astfel de recorduri si in trecut, preferatul fiind modelul Beetle. In 2001, 27 de studenti americani s-au ingramadit, ei stiu cum si cu ce dureri, intr-un Beetle din generatia veche.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.