Flake Concept este un prototip virtual care propune o masina total regandita. Astfel, masina asa cum o cunoastem noi astazi, o sa dispara, iar locul ei o sa fie luat de astfel de automobile.

Interesantul Concept Flake apartine artistului francez Da Feng. Arhitectul propune un automobil total regandit, special construit sa atinga "o aerodinamica perfecta".

Conceptul Flake este defapt o masina acoperita numai cu "spoilere", o masina care se foloseste de acestea pentru a "taia" aerul perfect.

Spoliere, 100% din fibra de carbon", isi pot modifica pozitia in mers, astfel incat masina sa poate sa beneficieze de cea mai buna traiectorie si implicit de cel mai bun consum.

Nu in ultimul rand, Flake o sa poata sa se foloseasca si de sistemul "D-Wheels", care calculeaza in timp real traiectoria automobilului in curba reducand astfel orice risc de accident.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.