Hatchback-urile frumoase, in 3 usi, pot fi numarate pe degetele de la o singura mana. Iar Opel Astra GTC ar putea fi chiar cea mai frumoasa. Stiti prima generatie, a fost cea care a venit cu un design diferit, frumos, sportiv al spatelui, nu ca o versiune in 5 usi, cu portierele spate sudate si atat.

Primul GTC mi-a placut inca de la lansare si inca imi place mult. Asa ar trebui sa arate un hatch in 3 usi, dinamic, sportiv, nu facut ca sa fie acolo… adica in felul in care erau pana acum.

Un cititor al celor de la Carscoop a suprins a doua generatie Astra GTC pe Facebook, pe pagina oficiala Opel. Poate le-a scapat nemtilor sau poate nu, cert este ca puteam vedea masina in cea mai importanta pozitie, din spate. Si arata bine! Aveam deja o idee inca de cand Opel a aratat conceptul GTC Paris, cel care se refera mai mult la versiunea hothatch, Astra GTC OPC. Dar modelul pe care il vedeti mai jos este unul din gama “normala”.

multumim: motorstory.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.