Iata cum, cu 4.900 de euro, iti poti transforma Leon-ul intr-o bijuterie de tuning. Tu vii cu banii, JE design se ocupa de tot...

JE Design se intalneste cu Seat Leon

Dupa ce a umblat putin la diesel-ul Scirocco si ne-a convins cu priceperea sa, tunerul german JE Design ne prezinta acum si o versiunea imbunatatita a lui Seat Leon. Cine doreste un tuning exclusiv vizual din partea unui nume greu din industrie, fara sa arunce o gramada de bani chiar mai mare decat pretul de achizitie a masinii, isi poate indrepta atentia asupra componentelor oferite de JE Design.

Nimic schimbat la motor. In rest, exteriorul prezentat de JE vine intr-o combinatie de culori negru - portocaliu care aduaga sportivitate, valoare vizuala si spirit dinamic. Un nou spoiler frontal poate fi adaugat pentru 299€, completand look-ul deosebit cu ajutorul mastilor peste faruri (89€), a elementelui de decor din jurul grilei (119€) sau a prizei de aer montata pe plafon (149€). JE Design ofera si praguri redesenate, la pretul de 299€. Partea posterioara a Leon-ului prezinta o bara noua (349€), cu un element pozitionat in jurul tevilor de esapament (339€), imitand fibra de carbon. Eleronul masiv costa 459€.

Jantele din aluminiu sunt vopsite in negru mat si portocaliu, ele putand avea 17, 18 sau 19 toli. Un set complet de jante costa 2.810€. Iata cum, cu 4.900 de euro, iti poti transforma Leon-ul intr-o bijuterie de tuning. Tu vii cu banii, JE design se ocupa de tot...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.