Asadar, cine detine deja un Scirocco si doreste sa-l faca mai sportiv, mai aratos si mai agresiv, poate vedea in modelul celor de la JE Design o oportunitate excelenta pentru a avea in scurt timp o masina aproape perfecta.

JE Design face un VW Scirocco de vis!

Dan Damian, redactor-sef al site-ului auto Sotto, spune despre Scirocco: “O rupere de ritm. Asta pare sa fie Scirocco pentru Volkswagen. Un model desenat pasional, in conditiile in care toate celelalte modele VW par departajate doar de dimensiuni. Normal ca Scirocco a atras imediat tinerii pasionati de sport auto si nu neaparat prin rezonantele numelui, ci mai ales prin design. Tunerii sunt probabil la fel de incantati ca iubitorii de hothatch-uri carora deja le place Scirocco asa cum e.” Damian descrie perfect ceea ce inseamna noul hothatch pentru Volkswagen, pentru tineri si pentru tunerii celebri care au la indemana o platforma incredibila, pe baza carora pot construi adevarate minuni luand in vedere aspectele vizual si tehnic.

Tunerul german JE Design a pus si el ochii pe Scirocco, lansand kit-uri de extra performanta pentru motor si body kit-uri ce aduc un plus de valoare estetica. Sub capota, JE modifica motorul TDI standard de 2.0 litri si il duce pana la 180 CP (de la 140 CP), ceea ce se traduce printr-o acccekeratie de la 0 la 100 km/h in 8.4 secunde (cu 0.9 secunde mai repede decat modelul standard) si o viteza maxima de 213 km/h (6 km/h in plus). JE a umblat si la motorul TDI CR tot de 2.0 litri, reusind sa obtina 205 CP (de la 170 CP). Acceleratia de la 0 la 100 km/h in acest caz se face in 7.1 secunde (0.7 secunde mai putin) iar viteza maxima este de 229 km/h (de la 222 km/h). Imbunatatirile la motoare costa 1.249 euro, respectiv 1.449 euro.

JE Design nu s-a multumit numai cu modificarile ample la ECU si evacuare, realizand si un body kit special cu un spoiler frontal agresiv, praguri laterale cu prize de aer si un element posterior excelent desenat in jurul celor doua tevi de esapament. Body kit-ul costa 920 euro. Se mai pot adauga aripi in dulcele stil Lamborghini (1.550 euro), un nou sistem de evacuare (899 euro) si jante de 19 toli, argintii sau negru mat (2.800 - 2.900 euro).

Asadar, cine detine deja un Scirocco si doreste sa-l faca mai sportiv, mai aratos si mai agresiv, poate vedea in modelul celor de la JE Design o oportunitate excelenta pentru a avea in scurt timp o masina aproape perfecta.

Urmareste Sotto pentru a descoperi cele mai tari tuning-uri, drive teste, modele noi si sfaturi excelente intr-o comunitate superba a detinatorilor de masini si nu numai!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.