Tanner si-a catalogat Scion-ul drept neortodox si a spus ca abia asteapta sa-si distruga cauciucurile in drifturi spectaculoase aproape de Long Beach, California.

Daca tot suntem acum inca sub influenta filmului Fast & Furious, ne-am gandit ca nu strica sa va prezentam o masina parca desprinsa din peisajul populat cu bolizi tunati. Acest Scion tC se potrivea, ce-i drept , mult mai bine in Tokyo Drift, asta pentru ca masinuta cu pricina e pregatita in cel mai mic detaliu pentru cursele de alunecari controlate pe sosea, si anume Formula Drift, din deschiderea Toyota Grand Prix.

Interesant este faptul ca Tanner Foust, campionul de anul trecut, a renuntat la Nissan-ul sau 350Z si si-a ales acest Scion care concureaza cu succes in seria NASCAR. tC-ul are un motor in opt cilindri, care dezvolta o putere maxima de 650 CP, transmisa la rotile din spate cu ajutorul unei cutii manuale in patru rapoarte si a unui diferentiar care a fost imprumutat de la Toyota Supra. De fapt si de drept, mai toate componentele acestui bolid vin de la Toyota.

Partea estetica a fost lasata in grija AEM, care a vopsit si tunat masina exact pe placul lui Tanner, campion in Fromula D in 2007 si 2008. Tanner si-a catalogat Scion-ul drept neortodox si a spus ca abia asteapta sa-si distruga cauciucurile in drifturi spectaculoase aproape de Long Beach, California.

Iata-l pe Tanner intr-un clip video, explicand o serie de sfaturi pentru drfituri in Gran Turismo 5, precum si executand spectaculoasele manevre cu vechiul sau 350Z, pe circuit:



Iar aici, drifturi executate ca la carte cu Scion-ul, sub aripa protectoare (financiar vorbind) a Rockstar Energy Drink si Scion Team:



Poze: Toyota via Inside Line


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.

9AM recomanda:

Vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri?
Urmareste-ne si pe Facebook

TI-A PLACUT ACEST ARTICOL?

Aboneaza-te la 9AM pentru a primi articole similare.

Sau
Aboneaza-te prin
 

Contacteaza-ne

Foloseste formularul de mai jos

sau mai rapid pe