Lansat de cateva zile worldwide, ultimul film din celebra franciza Fast & Furious a doborat deja recordul de incasari la deschidere, depasind nume grele precum Watchmen sau Monster vs Alien.

Lansat de cateva zile worldwide, ultimul film din celebra franciza Fast & Furious a doborat deja recordul de incasari la deschidere, depasind nume grele precum Watchmen sau Monsters vs Aliens.

Se pare ca distributia grea (Vin Diesel, Paul Walker, Michelle Rodriguez si Jordana Brewster) si experienta coplesitoare a regizorului Justin Lin si-au spus cuvantul, justificand cele 72,5 milioane de dolari luate dintr-un foc la premiera filmului cu masini modificate.

Potrivit CNN, Fast & Furious 4 devine astfel filmul cu cea mai buna deschidere din istoria Universal Pictures, depasind chiar si The Lost World: Jurassic Park care incasase la vremea respectiva 72,1 milioane dolari. Original Parts este si cel mai de succes titlu din seria sa, depasind 2 Fast 2 Furios ( 50,5 mil $). Asteptarile nu erau deloc atat de optimiste, insa producatorii au realizat imediat ca potentialul este urias, mai ales intr-o luna aprilie care nu exceleaza in titluri mari.

Astfel, primul loc al incasarilor in 2009 este luat de filmul lui Justin Lin, urmat de Monsters vs Aliens (59,3 mil $) si Watchmen (55,2 mil $). F & F 4: Original Parts a devenit si cel mai profitabil film cu masini in primele zile de la lansare, detronand Cars, care incasase 60,1 milioane de dolari.

Daca nu i-ai vazut inca pe Vin si Paul la volanul unor bolizi tunati, fuga la cinematograf. Ca barbat, nu ai voie sa ratezi un asemenea film. Push the pedal to the metal, man!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.