Indiferent daca locuiesti in Canada sau doar te mandresti cu o canadiana calduroasa, tot trebuie sa-ti arunci un ochi pe Th!nk Frost. Conceptul acesta a fost realizat de catre un tanar designer pe numele luiAnders Gloslie si are toate sansele sa se materializeze intr-o buna zi.

Th!nk Frost: Bolidul pentru zapada

Indiferent daca locuiesti in Norvegia, Rusia sau Canada sau doar te mandresti cu o canadiana calduroasa, tot trebuie sa-ti arunci un ochi pe Th!nk Frost. Conceptul acesta a fost realizat de catre un tanar designer pe numele lui Anders Gloslie si are toate sansele sa se materializeze intr-o buna zi.

Spunem ca s-ar putea sa vedem bolidul acesta prin zapezile din Norvegia deoarece Anders a facut conceptul special pentru compania Th!nk, specializata in producerea de masini electrice. Cum in Norvegia omatul se gaseste pe toate drumurile, oamenii chiar ar avea nevoie de asa ceva. Conceptul Frost are patru mini senile in loc de roti, ventilatoare pozitionate in spate pentru a ajusta temperatura motorului si cea din interior, senzori peste senzori si un propulsor electric care nu scoate niciun zgomot.

Nu stim voi ce parere aveti, dar noua tare ne-ar placea sa ne dam cu asa ceva pe zapada. Si, ca bonus, Th!nk Frost are doua locuri, asta ca un back-up in caz ca masina ramane blocata pe undeva, fara curent in baterie, fara caldura in interior..

via Th!nk Frost


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.