Bugatti ne incanta cu un nou set de poze care prezinta modelul Veyron intr-un mediu deja obisnuit pentru el - Dubai.

Bugatti ne incanta cu un nou set de poze care prezinta modelul Veyron intr-un mediu deja obisnuit pentru el - Dubai.

Nu mai este cea mai puternica si mai rapida masina din lume. Asta doar pe hartie, pentru ca in realitate Bugatti Veyron ramane bolidul care isi poate duce ocupantii cu peste 400 km/h in conditii mai sigure decat masinile care l-au depasit. Acesta este de fapt si avantajul acestei masini, pana nu demult cea mai scumpa din lume. Este una moderna, cu toate dotarile de confort specifice standardului actual, dar poate merge incredibil de repede.

Productia bolidului de 1.001 CP se apropie de final in acest an, daca Bugatti se va limita la cele doar 300 de exemplare pe care a spus ca le va produce pentru a mentine exclusivitatea masinii.

La Salonul Auto de la Geneva, care va debuta saptamana viitoare este posibil ca Bugatti sa se prezinte cu un model Veyron a carui putere maxima sa atinga 1.350 CP. Nu este nimic oficial, exista doar speculatii, dar ar fi un cadou frumos pentru fanii acestui model, aproape de incheierea productiei.

Vezi mai multe poze tari pe SOTTO


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.