Oare ce masini conduc fotbalistii celebri care joaca la cele mai tari cluburi din lume? Suntem foarte curiosi..

Indiferent daca activeaza la cluburile autohtone sau prin strainatate, fotbalistii care s-au nascut pe plaiurile mioritice si au demonstrat ca stiu bine cu mingea, pe langa ispitele feminine alaturi de care se afiseaza, mai conduc si bolizi de zeci de mii de euro. Daca Mutu isi permite Ferrari F430, Radoi un 'amarat' de Audi A8 si Lobont un BMW Serie 7, oare ce masini conduc fotbalistii celebri care joaca la cele mai tari cluburi din lume? Suntem foarte curiosi..

Cand David Beckham a plecat la Los Angeles Galaxy, si-a intregit colectia proprie si personala cu un Porsche 911 Turbo Cabriolet, pe care a platit 140.000$. Inca nu s-a plictisit de acest model si l-a luat cu el la Milan, unde se afla in lot sub forma unui imprumut. La LA Galaxy, Beckham facea 140.000$ in mai putin de o saptamana, fara sa luam in calcul imensele sume castigate din publicitate, alaturi de frumoasa Victoria.

Wayne Rooney a intrat repede in gratia diavolilor rosii, chiar daca in afara terenului pustiul teribil de 22 de ani nu prea avea limite la bautura si la viteza. Rooney si-a cumparat un Lamborghini Gallardo de 200.000$, de care s-a plictisit destul de repede. Fotbalistul lui Manchester conduce inca acest Lambo, insa abia asteapta sa-i fie onorata comanda la noul LP640 Murcielago, care costa cam 340.000$. Fresh meat Rooney, fresh meat..

A plecat cu greu de la Arsenal la Barca si apoi si-a regretat transferul. Thierry Henry a ajuns in Spania si nu a cazut prada ispitelor autohtone reprezentate de catre atractivele modele Seat, aducandu-si cu el superbul Aston Martin Vanquish, bolid pe care l-a condus si James Bond in Die Another Day. Un Vanquish a avut si Mutu, cat timp era in componenta echipei Chelsea Londra.

Fenomenalul Cristiano Ronaldo are bani sa-si puna si-n cap. Chiar daca locuieste in Marea Britanie, printre Aston Martin-uri si Bentley-uri luxoase, Ronaldo a preferat un Audi R8, pentru care a scos din buzunar 200.000$. Pacat ca nu a asteptat versiunea noua, cu motorul V10 de la Gallardo..Cel mai bun fotbalist din lume mai are in garaj si un Bugatti Veyron, pe care a dat 830.000 lire.

Citeste si:
Mutu si Ianis Hagi, mesaj dupa moartea capitanului Fiorentinei
Mutu si Ianis Hagi, mesaj...

Lui Alessandro Del Piero nici nu prea ii pasa ce masina conduce. Familia Agnelli, care detine grupul Fiat si care patroneaza echipa Juventus, i-a facut cadou modelul cu numarul 10 de Fiat 500. De ce tocmai numarul 10? Pentru ca atat poarta Del Piero pe tricou, in calitate de capitan al lui Juve..

John Terry, capitanul lui Chelsea Londra, conduce un Bentley Continental GT, pe care l-a cumparat cu o mica parte din miliardele rusului Abramovici. O foarte mica parte, ca sa fim mai exacti. Adica 180.000$. A avut si un Ferrari F430 galben, precum si un Porsche 911 Turbo.

Prolificul atacant Didier Drogba a bagat mana pana la cot in punga lui Abramovici, de unde a scos fix 200.000$, cat sa-si cumpere un Mercedes SL65. Acest Mercedes are un motor V12 care dezvolta 604 cai putere si poate ajunge de la 0 la 100 km/h in 4.2 secunde. Go, go Drogba!

Claude Makelele nu s-a uitat la bani cand a pus mana pe un Mercedes McLaren SLR, masina de vreo 350.000 de lire sterline. Multumit pana peste masura de bolidul sau, Makelele l-a convins si pe William Gallas sa-si achizitioneze acelasi model.

Citeste si:
David Beckham i-a dat contul de Instagram unei doctorițe din...
David Beckham i-a dat contul...

PS: Beckham are, probabil, cea mai frumoasa colectie de masini. Amintim aici: Ferrari 575, Ferrari F430, Lamborghini Gallardo, doua Bentley Arnage, Porsche 911 Turbo, Rolls-Royce Phantom, Aston Martin V8, BMW X5, Range Rover, Ford F150, Lincoln Navigator, GMC Yukon Denali, Cadillac Escallade, Aston Martin DB7, BMW M3, Mercedes S Classes, Bentley Continental, TVR, Audi Q7 si Hummer H2.

Cea mai interesanta masina este Aston-ul cu placuta pe care scrie 'DB7' - David Beckham si numarul 7 pe care il avea la Manchester United.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.