Designer-ul Alex Hodge (Noua Zeelenda) ne propune o solutie atractiva, sigura, rapida si foarte manevrabila, sub forma unui hibrid intre o masina si o motocicleta.

Pentru ca traficul este o sursa continua de stress in orasele mari, unde poti pierde cu usurinta cateva ore bune in drumul spre birou sau de la birou spre casa, avem nevoie de vehicule cat mai mici. Astfel a aparut 'moda' motocicletelor, scuterelor sau chiar a bicicletelor, ideale pentru strecurarea printre cozile interminabile de masini.

Designer-ul Alex Hodge (Noua Zeelanda) ne propune o solutie atractiva, sigura, rapida si foarte manevrabila, sub forma unui hibrid intre o masina si o motocicleta. Astfel a aparut The Hawk, vehiculul cu trei roti de 19 inci, transmisie cu lant si motor Honda RC51 V-twin 999cc cu 125 CP. Cel putin asa si-a imaginat Alex, deoarece The Hawk este numai un concept menit sa ne arate cam ce vom conduce intr-un viitor nu foarte indepartat.

Caroseria prezinta o parte frontala de masina si una posterioara, de motocicleta. Desigur, feeling-ul nu va mai fi acelasi, cu libertatea de miscare pe care o ofera un motor 'conventional', insa pozitia mult mai confortabila si siguranta sporita reprezinta atuuri demne de luat in calcul. La interior, The Hawk prezinta un singur scaun sport, o plansa de bord din plastic si piele, precum si indicatoare digitale care afiseaza diversi parametri. Accesul in interior se face exact ca intr-un avion de vanatoare, prin ridicarea unui plafon confectionat din geam securizat.

Ai conduce asa ceva in locul unei masini/motociclete?

via Alex Hodge


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.