Gama masinilor supersport se va imbogati cu un nou model. Vine din Scotia si propune 800 CP.

Gama masinilor supersport se va imbogati cu un nou model. Vine din Scotia si propune 800 CP.

Desi informatiile sunt deocamdata destul de vagi, se pare ca bolidul scotienilor, produs de Dowdeswell and Hardie si Falen, va intra in productia de serie. Si ce productie! Scotienii vor sa produca doar 4 exemplare, pe care le vor vinde probabil la un pret exorbitant pentru a acoperi investitia si costurile de dezvoltare.

Partea buna pentru colectionari este ca D&H Falen va fi... extrem de rar.

Masina, care atrage atentia prin designul foarte agresiv (si prin blocurile optice care amintesc de cele ale modelului Gallardo) dispune de un motor V10 de 5,5 litri amplasat central, oficialii companiei anuntand ca acesta va livra in jur de 800 CP. Caroserie este facuta aproape in intregime din fibra de carbon, astfel incat greutatea totala este estimata la 1.000 kg. Masina anunta performante care le vor da batati de cap producatorilor consacrati si asta pentru ca va avea un raport greutate/putere de 1,25 kg/CP, unul dintre cele mai bune din segmentul supersport.

Masina va fi cel mai probabil prezentata la Salonul Auto de la Geneva de anul viitor.

Sursa: sotto.ro

Citeste si alte articole pe SOTTO:
1. Noua Skoda Fabia RS: Motor de 174 CP!
2. Am pierdut fabrica Daimler in favoarea polonezilor?
3. Toyota dezvolta un vagon - autobuz


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.