Aerografie si inscriptionari auto de inalta calitate LIVE la Sport & Tuning Show!

Aerografie si inscriptionari auto de inalta calitate LIVE la Sport &Tuning Show!

Demonstratiile pot fi urmarite din 22 pana in 25 mai in cadrul Salonului care se va desfasura la Prisma 2 Corbeanca.

Vizitatorii vor asista la transformarea unei masini oferite de specialisti in cadrul unui work shop destinat aerografiei.

De asemenea, cei care opteaza pentru flashtuning beneficiaza de o reducere substantiala pe intreaga durata a Salonului.

Organizatorii au adus masini noi si variate de la PORSCHE BOXTER S cu caroserie modificata manual integral pana la “batrana” Dacie 1300, an de fabricatie 1970, in care s-au investit nici mai mult nici mai putin decat 25.000 EU.

Salonul ofera cele mai noi si moderne solutii in domeniul car-audio. Noul FIAT 500 beneficiaza de echipamente JBL, unul dintre cei mai vechi si experimentati fabricanti de incinte acustice din lume.

Volkswagen Tiguan a fost echipat cu navigatie BECKER de ultima generatie cu ajutorul careia beneficiezi de cea mai precisa ghidare, obtii imagini tridimensionale, iti indica banda pe care sa te inscri si ofera navigatie virtuala in tunel!

In cursul zilelelor urmatoare vom reveni cu noi informatii despre masini, precum si despre demonstratiile si concursurile organizate in cadrul Salonului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.