Ca este o adevarata nebunie pe drumuri, o stim cu totii. John Hind a gasit femei care se epileaza la volan, un cuplu care a facut sex pe capota unei masini de politie, un nebun care a mers in marsarier 50 de kilometri si unul care a facut pe mortul pe autostrada.

STATELE UNITE

In Wisconsin, Armando Cortez a intrat cu van-ul sau de 30 de ori in Ford Escortul sotiei. Motivul? Din dragoste. Normal, ce nu face un barbat din dragoste pentru sotia sa, mai ales daca aceasta s-a incurcat cu cel mai bun prieten.

In Oregon, un dispozitiv ciudat montat in masina unei femei - de fapt, un aparat de urmarire prin GPS montat pe ascuns de sotul gelos - a dus la evacuarea unui supermarket dupa ce femeia a intrat in magazin cu masina cu tot. In Easton, Pennsylvania, a stat 7 luni la puscarie pentru ca a facut gesturi obscene in timp ce se afla la volan si pentru ca a abuzat de claxon.

MAREA BRITANIE

In Trimingham, Norfolk, aparatele radar o iau razna, o data pe an, in luna februarie. Din cauza umezelii, probabil, acestea inregistreaza viteze de pana la 240 km/h si asta chiar daca masina merge cu 10 km/h. Si mai ciudat a fost faptul ca un sir intreg de masini care foloseau un sistem GPS au ajuns in acelasi loc, undeva la marginea orasului Crackpot, chiar daca fiecare vroia sa ajunga in alta parte.

In Newcastle, un instructor auto a fost amendat cu 400 de lire dupa ce a batut-o si insultat-o pe una din elevele sale deoarece aceasta nu a inteles, dupa doua ore de explicatii, cum se parcheaza cu spatele.

BELGIA

Soferii care joaca sah in timp ce conduc nu au provocat pana acum nici un accident in Belgia. Politistii sunt insa foarte atenti la cei care se rad in timp ce conduc. Si asta, dupa ce o femeie a provocat un adevarat haos pe autostrada pentru ca se epila in timp ce conducea. Motivatia ei a fost ca trebuia sa ajunga urgent la o sedinta foto si nu putea sa apara cu par in anumite zone. Tot un belgian detine si recordul de viteza inregistrat cu un aparat radar: 3.300 km/h. Astfel, Mini-ul sau este prima masina care a atins viteza Mach 3.

GERMANIA

Un barbat dezbracat a fost scos de politie din portbagajul unei masini parcate in Bayreuth. Nici vorba de cuvinte de multumire, ba, dimpotriva. Barbatul i-a injurat pe politisti spunand ca el este sclavul femeii de la volan si ca tot timpul calatoresc in acest fel. In Koblenz, o femeie a condus cu mama sa moarta in dreapta mai mult de 500 km fara ca macar sa-i desfaca centura de siguranta. Cativa studenti din Hamburg au vrut sa vada cat de mult pot sa conduca legati la ochi. Toate cele 8 masini implicate in acest concurs stupid au iesit sifonate din intrecere dupa doar cativa metri.

Citeste si:
Ce spune despre tine masina pe care o conduci
Ce spune despre tine masina...

OLANDA

Nimeni nu cred ca poate sa-i acuze pe olandezi de lipsa de imaginatie. Mai ales cand vine vorba de sex. Un cuplu a fost arestat dupa ce au intretinut relatii sexuale pe capota unei masini de politie. Din nefericire, ofiterul era inauntru. "Va rog, lasati-ma sa termin!", i-a cerut barbatul in timp ce politistul ii citea drepturile. Politia olandeza a amendat un sofer cu 220 de euro pentru ca isi plimba poneiul prin oras cu un VWPolo.

Un instructor din Amsterdam a fost surprins cum isi batea elevul cu o bata. Elevul a vrut sa intre neaparat pe o strada cu sens unic, din sensul interzis, iar instructorul i-a interzis sa faca asta.

LITUANIA

Pe strazile din Kaunas sunt cele mai multe automate care distribuie gratuit prezervative. Doar o mie sunt folosite insa in scopul in care au fost create, asa ca sunt sanse mari ca in Lituania sa aiba loc, in curand, o explozie demografica. Vidmantas Sungalia a fost foarte aproape de moarte, el fiind oprit de politie in urma unui control de rutina. Cand a suflat in fiola, a fost inregistrat cu o valoare de 18 ori mai mare decat cea permisa de lege - 0,4 grame alcool/litru. Oricum, la o concentratie de 7,27 grame/litrul de alcool in sange sansele de supravietuire sunt foarte mici. Si totusi a rezistat.

Citeste si:
Hit and run
Hit and run

AUSTRALIA

Australienii au un mod creativ pentru a se descarca de stresul produs de condusul pe drumurile din aceasta tara. Un sofer infuriat din Melbourne a fost arestat dupa ce a tras 18 focuri de arma in Nissan-ul sau vechi care a refuzat sa porneasca.

Undeva in vestul Australiei, un barbat a facut pe mortul pe marginea drumului pentru a-i convinge pe ceilalti soferi sa opreasca si sa-l ajute sa-si repare masina. Si el a fost arestat. Pe autostrada care leaga Sydney de Melbourne un sofer a mers aproape 50 de kilometri in marsarier pentru ca aceasta era singura treapta de viteza care mai functiona. Si el a fost arestat.

NOUA ZEELANDA

Colin Raymond Smith, un barbat cu mainile amputate, a fost oprit de politie pentru condus periculos. Abia dupa aceea s-a constatat ca nu avea maini, ca nu avea carnet de conducere, ca se folosea doar de picioare pentru a merge cu masina, care nici macar nu avea numar de inmatriculare.

Citeste si:
Primul ajutor acordat dependentului de alcool sau droguri
Primul ajutor acordat...

Un grup de barbati s-a luat la bataie intr-un bar de striptease din Christchurch. Acestia s-au batut pentru ca nu s-au inteles cine sa o conduca acasa pe una dintre domnisoarele apetisante care a prestat in club. Pana la urma, domnisoara a plecat singura, iar scandalagii au ajuns la politie. Cu duba.


Autor:
John Hind
Aparut: Numarul 17 - Octombrie 2006
Sursa: topgear.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.