Rolls Royce ofera o editie speciala Phantom. Aceasta se numeste Black si reprezinta un tribut adus venerabilului model al marcii.

Rolls-Royce a construit 25 de exemplare Phantom Black, o serie speciala, creata cu scopul de a demonstra ce poate sa faca Rolls-Royce cand e vorba de design, tehnica si pricepere. In plus, un alt scop al lansarii acestei serii este punerea in valoare a performantelor si a caracterului modelului Phantom.

Pe langa vopseaua Diamond Black folosita pentru caroseria modelului, Rolls Royce a recurs la jante de 21 de de inch, echipate cu cauciuciuri Goodyear de inalta performanta. Jantele sunt decorate cu un model deosebit, si poarta emblema RR in centru. Ca un amanunt de culoare, aceasta este amplasata in asa fel incat sa stea vertical chiar si cand rostile sunt in miscare.

Sub capota avem de a face cu un motor V12 de 6.75 litri care produce 453 CP, de ajuns pentru ca Phantom Black sa ajunga de la 0 la 100 km/h in 5,7 secunde.

Un articol de Robert Gherghe
Sursa: automarket.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.