Construirea unui Ferrari Enzo ar trebui sa va tina ocupat intr-un weekend liber. Din pacate, atunci cand e gata nu puteti pleca la serviciu cu el.

Efortul e mai mare sa construiesti un Enzo din Lego decat sa pui bani deoparte sa-ti cumperi unul adevarat. In plus, la final ai sansa sa ramai si cu o plasa de piese cu care nu stii ce sa faci.
Cost: aprox 120 euro
www.lego.com

GEANTA SCHEDONI
Cu siguranta este una dintre cele mai usoare genti diplomat din lume. Este din fibra de carbon si pentru a fi cu adevarat cool cel mai bine e sa o purtati legata de mana cu catuse. Astfel toata hartogaria voastra e in siguranta. Pret: 3.674 euro
www.harrods.com

SISTEM NAVIGATIE VIA MICHELIN X-930
Acesta este primul sistem de navigatie care foloseste informatiile de pe site-ul viamichelin.com. Acum e mult mai util.
Pret: 412,5 euro
www.viamichelin.com

TELEFON CU NAVIGATIE SI SDA
Un mobil cu tehnologie MS Windows si navigatie. Suna bine, dar sunt sanse mari ca dupa o saptamana sa nu-l mai folositi pentru convorbiri ci pentru o relatie mai apropiata cu vocea suava a celei care va da informatiile referitoare la navigatie.
Pret: 213 euro
www.alk.eu.com

HP PHOTOSMART 2575 ALL-IN-ONE
Unul dintre cele mai complete multifunctionale foto, HP Photosmart 2575 AiO va ofera o suita de avantaje greu de egalat. Puteti imprima, scana si copia pe acelasi aparat cu sau fara calculator.
Pret: 179 de euro (fara TVA)
www.hp.com

HP SCANJET 4890 PHOTO SCANNER
Nu va lasati amagiti de carcasa banala a noului scaner HP 4890! Imediat cum ridicati capacul, descoperiti cel mai mare atu al acestuia: adaptorul de transparenta de mari dimensiuni, lucru foarte rar intalnit la un astfel de scanner. Acum, in afara documentelor obisnuite, puteti scana fara probleme si orice material transparent.
Pret: 185 de euro (fara TVA)
www.hp.com

PLASMA PANASONIC
Daca te intrebai care este cel mai mare televizor cu plasma din lume, raspunsul este unul singur - plasma Panasonic cu diagonala de 103 inch. Adica 262 de centimetri. In plus, ai si rezolutie HDTV la 1.920 x 1.080 pixeli si, pentru ca tacamul sa fie complet cu noua tehnologie inglobata, beneficiezi de aceeasi calitate a imaginii din centru pana la marginea ecranului.
Pret: n/a
www.panasonic.ro

MAZDA RX8 HPI STAGE D ELECTRIC DRIFT KIT
Acum poti face cele mai tari derapaje din telecomanda. Nu seamana cu masina din Knight Rider, dar e pe aproape si este o Mazda. Designul colorat este perfect pentru un tip modest.
Pret: 195 euro
www.mirageracing.com

FERRARI F430
O masinuta electrica, radiocomandata, care atinge 45 km/h. OK, nu merge la fel de tare ca cea produsa la Maranello, dar e la fel de cool. Scara: 1:10
Pret: 265 euro
www.tamiya.com

PORSCHE CAYMAN S
Daca Ferrari-ul e putin cam prea mare pentru apartamentul vostru, atunci cumparati un CAYMAN S la scara 1:12. Oricum e si mai ieftin.
Pret: 136,5 euro
www.porsche.com

GRASSHOPPER
Asigura distractie maxima off road. Desigur doar din telecomanda. Grasshopper este o replica a celebrelor buggy care merg la Dakar. Scara: 1:10
Pret: 450 euro
www.tamiya.com

HPI SAVAGE 25 RTR
Daca va e lene sa va construiti propria masina, acest monster truck vine asamblat in proportie de 90 %. Din cand in cand trebuie doar sa mai bagati benzina.
Pret: 555 euro
www.mirageracing.com


Autor:
BBC Top Gear
Aparut: Numarul 9 - Februarie 2006
Sursa: topgear.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.