Volvo V60 Cross Country a debutat la Salonul Auto de la Los Angeles. Iata cu ce noutati vine cel mai nou model Volvo.

Volvo V60 Cross Country a debutat la Salonul Auto de la Los Angeles si aduce in gama V60 noi posibilitati de a aborda terenul dificil. Stim toti câteva modele Cross Country (intotdeauna mi-a placut numele!) care au fost foarte apreciate, in primul rând ca prezenta.

Noul Volvo S60 Cross Country este lucrat destul de simplu pe baza break-ului V60, dar modificarile exterioare ii dau un aer aparte, in special bandourile de protectie si garda la sol marita cu 65 mm. Suedezii spun ca este suficient pentru a deschide noi posibilitati de explorare a zonelor in care nu te-ai fi aventurat cu un break normal, de sosea.

In principiu, gama de motorizari este aceeasi de la modelul Volvo V60. Versiunea D3 ofera 136 CP dintr-un turbodiesel de 2 litri, D4 aduce 181 CP din acelasi motor. Pentru cele mai puternice versiuni (D4), Volvo ofera si tractiune integrala, in rest, doar tractiune fata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.