Pentru toti cei care, dintr-un motiv sau altul simt ca viata le este pusa in pericol, Mercedes a adaugat in portofoliu un nou model de masina blindata.

Poate ca lucrezi pentru guvern, poate ca vrei sa te plimbi nestingherit prin cartiere rau famate sau, pur si simplu, esti un picut paranoic. In orice caz, Mercedes S 600 Guard este masina pe care ti-o vei dori in garaj.

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO

Noul S600 Guard este conceput in conformitate cu standardele VR9 in ceea ce priveste rezistanta balistica, exteriorul fiind fabricat dintr-un otel special care umple toate zonele dintre structura masinii si caroserie. Asa ca, poti sta linistit in masina chiar si atunci cand deasupra ta se trage cu o arma automata sau se arunca grenade.

Sub capota, noul S600 Guard ascunde un motor V12 care produce 530 CO si 830 Nm. In urma blindarii, masina a “luat in greutate”, asa ca viteza maxima este limitata la 210 km/h.

Interiorul este la fel de luxos ca orice model din clasa S de la Mercedes, iar pretul, desi mai piperat decat un S600 de serie, merita daca intr-adevar crezi ca ai nevoie de o masina ca o fortareata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.