Audi a venit la Beijing cu un concept la care nu se astepta nimeni. Pana la urma, care ar fi rostul unui SUV derivat dintr-o sportiva mica?

Audi TT offroad concept vrea sa socheze, tocmai din acest motiv poarta numele TT. Oficialii germani afirma chiar ca Audi TT offroad concept demonstreaza potentialul modelului TT de forma o gama aparte, care sa includa mai multe genuri de modele. Nici aici nu e prea usor de perceput logica… Poate, daca ar fi numit acest SUV altfel, cei de la Audi ar fi reusit sa demonstreze ca exista o coerenta.

Este clar insa ca, cel putin la extreme, Audi TT offroad concept pastreaza ideea de design caracteristica sportivei TT, ba chiar si linia plonjata a spatelui este inspirata tot de la micul TT. Si interiorul seamana, dar este mai digitalizat decat la modelul TT de serie.

Ideea principala este ca Audi TT offroad concept poate fi un prim semn ca Audi pregateste un SUV Coupe compact, care sa concureze cu BMW X4.

Conceptul nemtilor este un plug-in hibrid, care foloseste un motor de 2 litri, turbo, cu 292 CP si 380 Nm. Integrat in cutia e-Stronic este un motor electric capabil sa livreze 54 CP si 220 Nm. Tot acest grup trimite puterea doar puntii fata. Cea spate este antrenata de un motor electric separat, care produce 116 CP si 270 Nm.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.