Designerii de la Mercedes s-au pus pe treaba si au realizat un nou concept GT. Si-au lasat imaginatia sa zburde si au scos un supercar spectaculos. Singura problema: masina nu este reala, ci a fost creata pentru noul joc Sony, Gran Turismo 6

Pentru jocul Gran Turismo 6, care urmeaza sa fie lansat de curand pe piata, cei de la Sony au rugat mai multi producatori auto sa propuna concepte plecand de la tema „Vision Gran Turismo”. Pana acum nu se stie ce alte marci au mai fost invitate sa-si dea drumul la imaginatie pentru acest joc, dar urmarind propunerea Mercedes nu putem decat sa speram ca vor urma concepte cel putin la fel de spectaculoase.

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO

Chiar daca vorbim de un joc, cei de la Mercedes nu au exagerat cu cifrele si au realizat masina cat mai realist cu putinta. Pe computer, Mercedes AMG Vision GT se lauda cu un motor V8 yurbo de origine AMG care poate dezvolta 585 CP si 800 Nm. Vision GT cantareste 1.385 kg si are un sasiu din aluminiu cu elemente din fibra de carbon. Ce mai, o masina care ar garanta performante.

Din pacate, despre o productie a acestui concept nu se pune vorba, Vision GT ramanand sa faca senzatie in lumea virtuala.

Mai multe imagini cu extraordinarul concept puteti vedea in GALERIA FOTO, dar si in clipul de mai jos.

Citeste si:

Viper SRT 2013: mai elegant, mai puternic, mai european

Sursa foto: Mercedes-Benz


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.