Muzeul Lamborghini, unul dintre cele mai frumoase pentru iubitorii de masini, poate fi vizitat acum din fata calculatorului. Cu ajutorul Google Street View, din fotoliu, poti trece pragul faimosului muzeu si te poti 'plimba' printre bijuteriile expuse acolo.

Stiu, nu poti compara un tur virtual cu sentimentul pe care il ai cand te plimbi fizic printre minunatiile alea pe patru roti. Sa faci un tur virtual al unui muzeu e ca si cum te-ai uitat la niste poze cu masini de pe internet. E asa si nu prea.

Daca nu ai cum sa ajungi pana in nordul Italiei, dar vrei totusi sa ai o experienta cat de cat apropiata de vizitarea live a muzeului Lamborghini, Google iti vine in ajutor. Cu ajutorul Google Street View te poti „plimba” prin muzeu fara sa fie nevoie sa iti misti fundul din scaun. E un compromis acceptabil, as indrazni sa spun.

Mai multe imagini in muzeul Lamborghini puteti vedea in GALERIA FOTO , dar si pe Google Street View. Puteti incepe turul aici.

Cum vi se pare?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.