Noua Toyota Auris are acum si preturi pentru piata din Romania. Modelul nipon, aflat la a doua generatie, arata mult mai bine decat prima generatie, care s-a incadrat cu succes in reteta Toyota de pana acum - masina fade, cu preturi bune si renume excelent de fiabilitate.

Insa nu mai e cazul. Noua Toyota Aurisare acum ceva de spus si la nivelul designului. Nu-i neaparat o masina foarte frumoasa, dar are un plus de personalitate, te face s-o privesti atent chiar daca n-ai avut pana acum contact direct cu modelele Toyota. Asta e bine pentru ei, si-au dat seama ca, pe o piata atat de competitiva si apropiata la nivel tehnic, designul te poate scoate in fata.

A doua generatie Auris are un motor de baza cunoscut, cel pe benzina, de 1,33 litri, care produce 99 CP si este cuplat la o cutie de viteze manuala, cu 6 trepte.

Pretul pentru aceasta motorizare incepe de la 14.508 euro, echipare Terra, care contine: aer conditionat cu reglare automata, scaune fata incalzite, geamuri electrice fata, oglinzi reglabile electric, radio CD cu mp3. ABS cu distributie electronica a fortei de franare si asistenta la franare, VSC (adica ESP), control al tractiunii, asistenta la pornirea in rampa si 9 airbag-uri.

Citeste continuarea pe: Motorstory.ro

Sursa foto: media.yoyota.co.uk


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.