Este oficial, VW Golf 7 este Masina Anului 2013. Compacta germana a castigat titlul Car of the Year 2013 si l-a castigat detasat, pe locul 2, la distanta mare, fiind o surpriza.

VW Golf castiga al doilea sau titlu Car of the Year, la 0 distanta de 11 ani de precendetul premiu de acest fel. In 1992, a treia generatie Golf a reusit aceeasi performanta. Asadar, doua premii pe parcursul a 7 generatii, cu toate ca in cei 38 de ani de existenta, VW Golf a fost intotdeauna in primii 3 in cadrul competitiei Car of the Year.

Rezultatul votului celor 58 de jurnalisti din 22 de tari a plasta modelul german pe primul loc, cu 414 puncte, la diferenta mare fata de al doilea clasat, perechea Toyota GT86/Subaru BR-Z, care a obtinut 202 puncte. Asta e surpriza de care vorbeam, in general acest gen de modele nu sunt preferatele majoritatii juriului, fiind preferate masini cu o mai mare adresabilitate. Pe locul 3 s-a clasat noul Volvo V40, cu 189 puncte.

Citeste continuarea pe Motorstory.ro

Sursa foto main si interior: www.media.vw.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.