Nu stim voua cum o sa vi se para, dar noi ne-am indragostit de noul Alfa Romei 4C. Vezi cum arata si ce poate in articol:

In urma cu doi an, Afla Romeo facea furori la Salonul Auto de la Geneva cand lansa conceputul 4C. Iata ca a sosit si momentul lansarii, iar constructorul de masini italian ne prezinta primele imagini si informatii despre noul model. Si, dupa cum se poate observa, in afara catorva modificari minore, producatorii au pastrat designul initial aproape intact.

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO

Dimenisiunile lui 4C sunt ale unui coupe sportiv veritabil: in jur de 4 metri si jumatate in lugime si doi metri inaltime. Ampatamentul este de 2.4 metri, adica suficient spatiu pentru ocupantii celor doua locuri.

Daca ne uitam sub capota, vom descoperi un motor turbo de 1.750 cmc din aluminiu, in patru cilindri, cu tractiune spate. Asta inseamna ca noul Alfa Romeo dezvolta 200 CP si o acceleratie de pana la 100 km/h in doar 5 secunde. Caroseria din aluminiu si fibra de carbon fac din 4C o masina nu doar foarte rapida, ci si dinamica.

Noul Alfa Romeo cantareste doar 850 kg. Construita in spiritul rafinamentului specific Alfa Romeo, cu o multime de linii si umflaturi care curg fluid, 4C este, probabil, una din cele mai frumoase masini ale lumii moderne.

Nu v-am convins? Atunci aruncati o privire in GALERIA FOTO unde puteti gasi mai multe imagini cu superbul model.

Sursa foto: Alfa Romeo


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.