Connaught reprezinta o bine cunoscuta marca de masini de curse a anilor '50, care a fost relansata in 2002.

Connaught Type-D GT Syracuse este noul supercar britanic de lux. Connaught reprezinta o bine cunoscuta marca de masini de curse a anilor '50, care a fost relansata in 2002.

Compania Connaught a produs o serie masini inovatoare si de succes care au fost utilizate atat pentru traficul urban cat si ca masini de curse.

Primul constructor britanic care a castigat primul mare premiu de Formula 1, devansand marci ca Maserati si Ferrari, Connaught a lasat in urma o recunoastere clara a marcii.

Astazi, odata cu ingineria superioara, expertiza de design si executie, combinate cu o echipa foarte bine pregatita, Connaught lanseaza noi masini sport inovatoare.
Cel mai nou proiect Connaught, pregatit pentru productia de serie, este Type-D GT Syracuse, un coupe cu tractiune pe spate si motor montat in fata.

Sub capota masinii se afla propulsorul V10 ce dezvolta o putere de 223 kW la 7000 r/min.
Productia a fost programata pentru luna mai a anului viitor in editie limitata, iar pretul de baza pentru acest nou model va fi de 88.500 Euro.

Sursa: autoghid.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.