Yuppy 23 Aprilie 2018 14:53 de Clara Vacaru
Papa Francisc a decis sa isi sarbatoreasca ziua numelui cumparand 3.000 de inghetate pentru persoanele fara adapost si alti oameni nevoiasi, a precizat luni Vaticanul, potrivit DPA.

In calendarul catolic, data de 23 aprilie marcheaza ziua Sfantului Gheorghe, iar suveranul pontif s-a nascut in Argentina, cu mai bine de 81 de ani in urma, cu numele de Jorge (George) Mario Bergoglio.

Cu aceasta ocazie, Biroul apostolic pentru fapte de caritate va distribui inghetatele in cantinele si caminele administrate de asociatia catolica de caritate Caritas, se precizeaza intr-un comunicat.

In Italia, vremea este neobisnuit de calda pentru aceasta perioada, cu temperaturi care ar putea ajunge la 25 de grade luni, la Roma.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.